Selecteer een pagina

Jouw zielsmissie

Jouw passie

Jouw business

 Stem deze op elkaar af en je legt een ijzersterk fundament onder jouw business.

Als gepassioneerd astroloog en met meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen kan ik ook jouw onderneming naar hoger plan tillen. 

Jouw unieke pad naar succes

Vooral als je een briljant idee hebt, maar niet weet waar te beginnen om er een business van te maken. Of je bent al even geleden gestart maar inmiddels verstrikt geraakt in steeds langer wordende to-do lijstjes en tegenvallende resultaten. 

Herkenbaar! We leven immers in een tijd waarin het moeilijk is om jouw eigen stem te blijven horen door al het geschreeuw van de goeroes en hun joelende publiek heen.  Voor je het weet negeer je jouw eigen stem en ga je achter het lawaai aan van wat er tegenwoordig zo populair is.  

Toch is dit een prachtige tijd waarin we leven. Alles is mogelijk! Zolang jij jouw eigen pad blijft bewandelen. Want wanneer jij voor jouw eigen unieke pad kiest, vol focus en overgave, dan ga jij met hart en ziel ondernemen. 

Wil jij jouw business met een goed fundament starten of opfrissen dan kan ik je helpen jouw pad naar succes weer te vinden.  

wat ik voor jou kan betekenen

Voel jij dat je wel een extra duwtje in de rug kunt gebruiken dan ben ik er voor je. Of je nog moet starten, moet bijsturen of juist wil accelereren: ik heb mijn expertise en tools voor jou paraat liggen, zoals:

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in verschillende financiële en interne controle functies.
  • HBO diploma’s in Bedrijfseconomie en E-Commerce
  • AVN erkenning als Praktijkvoerend Astroloog.

mijn tools voor jouw business

  • Het vinden van jouw Zielsmissie. Dit doe ik met een astrologische analyse. Je zult het ook direct herkennen.
  • Meer inzicht in jouw talenten, vaardigheden, aanvliegroutes én (onbewuste) drempels die je hebt. Deze maan ik ook m.b.v. de persoonlijke horoscoop.
  • Voor een analyse van de fundamenten van jouw onderneming maak ik een Business plan.  
  • Marketing Strategie Plan om jouw produkten op een gestructureerde manier in de markt te zetten.